YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

13 Mart 2016 Pazar

Nurgül Yeşilçay'ın Golü


Paramparça ilk bölümünden beri takip ettiğim bir diziydi. Özellikle Ebru Özkan'ın oyunculuğuna bayılıyordum. Nurgül Yeşilçay'ın yeri ayrı tabii. Ama sonradan sonraya sıkmaya başladı dizi. Duyduk ki yönetmen çekip gitmiş yerine genç bir arkadaş gelmiş. İktire kaktıra ilerledi bir şekilde olaylar. Ben de bir şeye başlamışsam kolay kolay bırakamam merak edip dururum. O yüzden izlemeye devam ettim dizi. Sonra da Nurgül Yeşilçay ayrılacak haberi geldi. Aaa dedim yani ben de hangi diziyi sevsem illa bir sorun oluyor. (Genelde sevdiğim diziler tutulmaz ve yayından kalkar) Sebep olarak da Erkan Petekkaya'nın öpüşme sahnesini reddetmesiymiş denildi. Daha doğrusu Nurgül Yeşilçay'a öpüşme meraklısı diye hakaret etmesi bardağı taşıran son damla olmuş. Erkan Petekkaya'dan beklenir bir hareket doğrusu. Adam %99 ego %1 Erkan Petekkaya resmen. Neyse sonra da Nurgül'ün diziden gerçek ayrılma nedenini açıklasam yer yerinden oynar diye açıklama yapıp kendince tehdit etmiş kadını. Artık bu kadarına sessiz kalamam demiş Nurgül Yeşilçay ve Ayşe Arman'la bomba bir röportaj yapmış. Çok da güzel olmuş. Okurken içimin yağları eridi be! Ama o yapımcı bozuntusundan da cevap gecikmemiş. Set tutanakları ve şahitler eşliğinde yasal haklarını kullanacaklarmış. E tabii dava açacaklar. Bu işler böyle. Kapı arkasında kalanlar gün yüzüne çıkınca geriye pek seçenek kalmıyor. Sonuç olarak bu röportaj sizi ilgilendirmese de okuyun derim, bu ülkede kadın olmak çok zor. TIKTIK :)

40 yorum:

  1. Ahh maalesef toplumumuzun değer verdiği karakterler böyle saçma egolarla adam olduklarını sanıyorlar. Ama elbet bunun da karşılığını alacaktır suçlu olanlar. Hiç bilmiyordum olanları sayende okudum. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek. Suçlu olan her kimse cezasını çekiyordur zaten şu an :)

      Sil
  2. İlginç... ben de Nurgül ü hiç beğenmiyordum o dizide...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rolünü ben de beğenmiyordum çok ezikti :)

      Sil
  3. Dizi başlarda güzeldi ama bizim ülkemizde suyunun suyunu çıkarma adeti olduğu için sündürdükçe sündürdüler ve güzelim dizi heba oldu.

    Nurgül Hanım'a yapılanlara da ayrıca üzüldüm. Nihayet konuşmuş olmasına da sevindim çünkü açıklama yapmasa bile haklı olduğunu biliyordum. İyi ki konuştu. Biz kadınlar artık hem kendimiz hem de diğer kadınlar için sesimizi olabildiğince yükseltmeliyiz. Yükseltmeliyiz ki bizi ezmeye çalışanlar buna cesaret edemesinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen başlarda ilgimi çekmişti çok sevmiştim sonra içine ettiler. Ben bir açıklama geleceğini biliyordum çünkü resmen kanlı bıçaklı ayrıldı diziden. Umarım birebir böyle olmuştur olaylar da söylediğimiz laflar boşa çıkmaz :)

      Sil
  4. Erkek egosu, her kadının kendisine ölüp bitmesi ve ait olması gerektiği zihniyeti. Sadece işine adapte olmuş bir kadını "Ben seninle sevgili gibi olamıyorum; çünkü sen benimle gerçekte sevgili olmuyorsun!" diye aşağılama çabası... Evet bu bence de kesinlikle bir gol. Bravo Nurgül Hanım'a.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu egoyla böyle nereye kadar gidecekler acaba. Hem de tam doksandan gol :)

      Sil
  5. Zaten sapık tipli terbiyesiz bi adam gibi geliyodu o adam bana hiç de yanılmamışım, öte yandan nurgül yeşilçayın bir kadın olarak kendini ezdirmemesi, sessiz kalmaması takdir edilesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişiye öyle geliyor nedense. Nurgül Yeşilçay yani hiç ezdirir mi kendini :)

      Sil
  6. Naz'cığım Paramparça'yı hiç izlemedim. Nurgül Yeşilçay olayını da ilk kez şu an senin bloğunda duyuyorum. Aslında Öyle Bir Geçer Zaman ki ve daha sonradan Dila Hanım'ı izlemiştim. Orada da Erkan Petekkaya oynuyordu hepsinde bolbol öpüşmüştü hatırladığım kadarıyla. Megalomanyaklık hastalığına mı tutuldu acaba adam? Ama öyle olsa o dizideki rol arkadaşı kadınlara da yapardı aynısı diye düşünüyorum. Belki bizlere söylemedikleri başka şeyler vardır....bilemiyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dila hanımı izlemedim de öyle bir geçer zaman ki'ye bakıyordum ve ali kaptana fena gıcık oluyorum diğer herkes gibi. İşin içinde kesinlikle başka şeyler var bakalım çıkar ortaya mahkeme sonrası :)

      Sil
  7. Diziyi ben de izlemedim hatta Bücürük ve Ben gibi olayı blogundan öğreniyorum. Erkan Petekkaya'nın böyle biri olduğunu da bilmiyordum. Ama kadınlar izin verdikçe bu böyle devam edecek. Dur dememizin zamanı geldi ve farkındalık artıyor bence :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de artıyor daha da artması gerek :)

      Sil
  8. bizim ülkede güzel başlayan şeyler hep böyle bitiyo de mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi yaa ne zaman düzelecek acaba :)

      Sil
  9. Ya benim de çok sevdiğim diziler yayından kalkar genelde. Bu yüzden televizyonla arama baya mesafe koydum :))

    YanıtlaSil
  10. Kim haklı kim haksız bilemiyorum ama içimde Nurgül Yeşilçay'ın samimi olduğuna ve doğru söylediğine dair bir his var. Ve şu bir gerçek. Yaşadığımız dünya erkek hegomanyasının olduğu bir dünya. Kadınsan, hep ahlaki değerler ile suçlanırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gerçekten dolayı da bize samimi gelmiş olabilir bu açıklama. Bir de kendileri için ahlaki değer yoklaması yapabilseler keşke :(

      Sil
  11. Diziyi izlemedim bende röportajı okuduğum da anlamaya çalıştım birçok kişi de Erkan Petekkaya'nın çok egolu bir insan olduğundan bahsetmiş. Kendisi vurdulu, kırdılı şiddet sahnelerini oynamayı daha çok tercih eden bir insan olduğuna göre nasıl biri olduğunu da az çok ortaya koyuyor. Nurgül Yeşilçay en iyisini yapmış helal olsun diyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani ben de zaten erkan petekkayayı neden sevmediğimi bir kez daha anladım bu durum vesilesiyle :)

      Sil
  12. hiç devamını getirip izlediğim dizi değildi ama nurgül yeşilçay iyisini yaptı bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durum gerçekten böyleyse kesinlikle en iyisi bu :)

      Sil
  13. şimdi tam okumuştum ve senin bloğuna geldim ve bu konuyu yazmışsın
    gerçekten aferin Nurgül'e
    erkek egemen toplumda ona bu yapılıyorsa kimbilir kaç kadın tacize mobinge uğruyor ve hep kadın suçlu oluyor
    ben doğru söylediğine inanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve herkes nurgül yeşilçay gibi böyle dile de getiremiyor, bakalım ilerleyen zamanlarda gerçek belli olur :)

      Sil
  14. Annemin bir repliği vardır "kadınsan aşağınıksın" der. Bu replikle büyüdüm malesef ama gerçekler acıdır.

    YanıtlaSil
  15. Bende okudum röportajını iyi yapmış dedim dün sanırım tekrar Erkan Petekkaya birşey diyip durmuş yine böyle atışıcaklar bol bol sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet erkan petekkaya sanki biraz sıvamaya çalışmış gibi :)

      Sil
  16. Nurgül Yeşilçay sevdiğim bir oyuncudur. Hem anne hem de oyuncu kimliği ile söylediklerini mantıklı buldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mantıklı gelmesine geliyor ama insan yine de emin olamıyor :)

      Sil
  17. Hemen okuyorum röportajı sağol güzel olmuş yazın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç kaldın okumakta üzerine erkan petekkaya açıklama yaptı bile:)

      Sil
  18. Diziyi hiç izlememiştim ancak Nurgül Yeşilçay'ın ayrılmasıyla başlayan sansasyonel haberler dikkatimi çekmişti ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat çekmeyecek gibi değildi valla :)

      Sil
  19. Ben olayın iç yüzünü çok merak ediyordum. Çünkü Paramparça ilk başladığı zamanlarda farklı konusu itibariyle dikkatimi çekmişti. Röportajı bende okudum ve Nurgül Yeşilçay'ın durduk yere diziden ayrılmayacağını düşündüğüm için haklı olduğunu bir daha anladım. Maalesef herkes göründüğü gibi değil. ''Erkekliğini benim üzerimde taçlandıramazsın.'' ne kadar güzel söylemiş. Çok da iyi yapmış. Şimdi sadece Cansu ve Hazal atışmaları için arada sırada bakıyorum. Zaten Nurgül Yeşilçay ayrıldığı için reytingleri eskisi gibi değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de baya merak etmiştim. Bir bit yeniği olduğu belliydi. Çok güzel söylemiş tabii. Ama ben yine de bilemiyorum kim gerçekten haklı bu olayda. Hazalın oyunculuğunu çok yapmacık buluyorum Cansuya da bir o kadar bayılıyorum. Ben meraktan bakıyorum arada ne oldu ne bitti diye. Ama eskisi gibi oturup pür dikkat izlemiyorum.

      Sil
  20. Nurgül Yeşilçay yıllardır beğenerek izlediğim ve başarılarını takdir ettiğim bir oyuncu. Erkan Petekkaya nitelikli bir insan olsa zaten kavgalı da ayrılsa diziden arkasından konuşmazdı. Adam gibi bir adama bu yakışırdı, değilmiş görmüş olduk. Ayşe Armanla söyleşisini okudum beğendim zaten Nurgülden de beklediğim bir tavırdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kendisini belli etmiş oldu. Haklı olsa bile haksız duruma düşer o konuşmayla insan. Bakalım bundan sonraki yeni gelişmeler olayın iç yüzünü açığa çıkaracak mı :)

      Sil