YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

23 Ağustos 2015 Pazar

Haftasonu Klasiklerinden


Dün dışarıda olduğum için bugünü evde geçirmek istedim. Arka arkaya iki gün dışarı çıkamıyorum pek. Bir günü evde dinlenerek geçirmem şart. Yaşlılık zor şey vesselam! (Ruhu 50 yaşından gün aldı)
Bari dedim temizliktir yemektir falan bunlarla geçsin zamanım. Temizlik dediğim de öyle üstten üstten bitiyor yarım saate. Asıl mutfağa girince kendimi kaybediyorum. Benim mekanım kesinlikle mutfak.En huzur bulduğum, mutlu olduğum yerlerden biri.Ama bu sefer müziğe kendimi kaptırmış olduğumdan parmağımı kestim birazcık :) Neyse ki patates salatasını ve çikolatalı milföyü yapmama engel olmadı bu kesik. Bu arada basit tarifler olduğundan bir şey yazmıyorum onlarla ilgili ama sorunuz olursa seve seve cevaplarım.Fotoğraflara gelirsek:

Gönül isterdi ki oturup beraber yiyelim. Çayımızı içerken iki lafın belini kıralım. Ama şimdi bunla yetinmek zorundayım. Belki bir gün gönlümün istediği de olur :)
Hoşçakalın :)

12 yorum:

  1. geçmiş olsun dikkat edin :) pek güzel görünüyorlar elinize sağlık bende çok severim mutfakta müzik dinlemeyi pek keyifli oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, müziksiz olmuyor cidden :)

      Sil
  2. Çikolatalı milföy ve patates salatası Hafta sonu için güzel bir menü,özellikle benim gibi geç kahvaltıyı sevenler için.Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. ay geçmiş olsun. tamam basit amaaa kısaca tarifini yazsana. çook lezzetli olmalıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, twitterdan falan yazarım ben sana :)

      Sil
  4. Merhabalar.

    Siz gönlü engin ve yüreği zengin birine benziyorsunuz. Allah, ne muradınız varsa onu size ihsan eylesin. Mutfak paylaşımlarınız da çok güzeldi. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, güzel görüşleriniz beni çok mutlu etti ne kadar teşekkür etsem azdır. Hayatın bütün güzellikleri ve mutlulukları yanınızda olsun, sevgilerle :)

      Sil
  5. Çok güzel görünüyorlar gerçekten. Ne kadar marifetlisiniz. ☺

    YanıtlaSil
  6. Canım ellerine sağlık. Çayla beraber özellikle çikolatalı milföylerden an itibariyle yemek isterdim. Ciddi ciddi canım çekti;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy keşke imkan olsa da ikram etsem üzüldüm şimdi, teşekkür ederim bu arada :)

      Sil