YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

19 Nisan 2016 Salı

Gitmeler Gelmeler


Uzun bir aradan sonra yine merhaba. Kaç gündür yayın başlığı atıp atıp kaçıyorum. Yazacak şeyler birikti. Başlık var, yayın yok. Ama gelecek bu hafta yayınlar. Artık kendi kendime kızmaya başladım zaten yazamıyorum diye. En son yayını da hastayken yazmıştım. Hala tam iyileşmiş sayılamam. Kendimi iyi hissediyorum ama sesim ve burnum hala direniyor. Sinir bozucu. Geçtiğimiz haftasonu açıköğretim sınavlarım vardı. Burnumu çekmekten sorulara konsantre olamadım. Cumartesi günü girdiğim sınavlar oldukça iyiydi. Ama pazar biri çok iyi ikisi orta şekerli diğeri de baya baya kötü geçti. Geçer not alamayacağım kadar kötü. Türk siyasal hayatı dersi. Biraz derin bir ders konu itibariyle. Zaten hastayım diye üstten üstten çalışabildim anca. Şimdiden o dersin finali için çalışmaya başlayacağım. Aynı zamanda kendi finallerime de az bir zaman kaldı. Onlara da çalışmaya bugün başlayacağım hayırlısıyla. Aklım bir bahane üretmez inşallah. Şu bahar yorgunluğu da enerjimi emdi bitirdi resmen. Hareketli müzikler dinleyip şarj olmaya çalışıyorum. İşe yarıyor gibi. Şu an keyfim yerinde mesela. Spotify sağolsun güzel müzikler keşfettim. Favori çalma listemi de buraya bırakıyorum. Belki seversiniz. Bu arada bloglarınızın kapıları açık değil mi? Sizlere misafirliğe geliyorum. Bakalım neler paylaşmışsınız. 

26 yorum:

  1. Geçmiş olsun Naz'cığım, sınavlar için de kolay gelsin, üzülme belki umduğunun tersi çıkar:)müzik listesi için teşekkürler...:) kapım her zaman açık:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. O zaman fırsat buldukça çalarım o kapıyı :)

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun canım. Hastalık zaten bahar ve yaz aylarında hiç çekilmiyor. Kişisel sebeplerimden ötürü benimde vizeler pek parlak geçmedi. Türk Siyasal Hayatı dedin de Kamu Yönetimi mi okuyorsun? ende Cumartesi günü iki sınava girdim onlar güzel geçti ama Pazar günü dört sınavım vardı seninde de dediğin gibi Türk Siyasal Hayatı, Çalışma Ekonomisi gibi derslerim kötü geçti. Çalışmamaktan değilde moralim yoktu hiç, tekrarda yapamadım. Finallere odaklanmam gerekecek. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Açıktan uluslararası ilişkiler okuyorum ama diğeri kamu yönetimi. Sen ne okuyorsun açıktan? Niye yoktu ki moralin :( Şimdiden başla çalışmaya kafan rahat olsun madem :)

      Sil
    2. Kamu Yönetimi okuyorum açıktan. :)

      Sil
    3. İyiymiş biraz çalışınca rahat geçilir :)

      Sil
  3. Merhaba,

    Doğa böylesine uyanırken, hareket ve enerji her bir tarafta çiçekle, böcekle kendini gösterirken neden yorulur ki insan? Yorulmayın Naz, kendinize gelin :)

    Renkli günler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben de anlamıyorum ki neden böyle oluyor. Beni kendime getirecek bir şeyler lazım :)

      Sil
  4. Hastalık bir yapışınca zor atılıyor. Geçti geçti.

    Sınavlarda Allah zihin açıklığı versin, başarılar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hiç böyle uzun sürmezdi aslında. Teşekkür ettim :)

      Sil
  5. Geçmiş olsun Naz.
    Hava değişikliği iyi çarpıyor insanı birde ege havasıysa tamam:D
    Vizeler bitiyor ama sonra finaller. İnşallah onlardan yüksek not alırsın:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Çarpan ege havası olsun yaa razıyım. İnşallah senin de iyi geçer :)

      Sil
  6. Geçmiş olsun Naz bende okulla birlikte açık öğretim okuyordum ikisi bir arada epey yorucu hele birde konu türk siyasal hayatıysa vahh o sınavlara :)) allah kolaylık versin umarım keyifle atlatırsın bol enerjili günler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim aralarında zaman farkı olunca da olmuyor insan bıkıyor valla. İnşallah öyle olur hepimize bol enerjili günler :)

      Sil
  7. eczacılık okumuyor muydun sen; yanına açık öğretim neden.. aklınla zorun mu var güzelim :) derdim başımı aştı da boydan aşırı bi dolanayım mı dedin naaptın bilemedim ki :) kızmazsın umarım bu sözlerime.. yeterince zor zaten okulun diye düşünüp baya bir şaşırdım da ben..ondan sebep.. kolay gelsin naz cım :) güç kuvvet zihin açıklığı bol enerji ve mutluluk diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha yok ne eczacılığı. Öyle olmuş olsa sadece kendi bölümüme yoğunlaşırdım. Ah keşke öyle olsaydı yaa. Hahaha hiç kızar mıyım çok eğlendim okurken. Ama kamu yönetimi okuyorum yani pek bir zorluğu yok. Teşekkür ederim hepsinden bol kepçe geri dönsün size :)

      Sil
  8. Geçmiş olsun canım. Blogları geziyordum, bir uğrayayım dedim. Bana da beklerim ❤

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun keyfin yerinde olunca bol bol yazarsın okuruz üzülme

    YanıtlaSil
  10. Çok geçmiş olsun Naz hanım İnşallah sınavların da iyi geçer her daim bekleriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim inşallah, gelirim gelirim :)

      Sil
  11. Merhabalar.
    Önce geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Mevsim geçişlerinde yaşanan, hele de bahar ve güz aylarında çok dikkatli olmalıyız. Bu öyle bir hastalık ki, her şeyimizi berbat eder. Sınavlarınız için de geçmiş olsun dileklerimle birlikte başarılar diliyorum.
    Her zaman söylerim: Önce derslerimiz, sonra diğer faaliyetlerimiz. Bu sıralamayı hiç şaşırmamak ve aksatmamak gerekiyor. Bunun için de sabır ve azim lazım. Ben bunun ikisinin de sizde mevcut olduğunu biliyorum. Sağlıklı, hayırlı ve başarılı günler dilerim. Zihnin ve bahtın açık olsun inşAllah.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ediyorum. Evet her şeyin bir sırası var ve ben o sırayı hiç şaşırmadım. İçim rahat olmaz zaten başka türlü. Güzel sözler duymak çok iyi geldi tekrar teşekkürler. Sevgiler :)

      Sil
  12. Yazının üzerinden zaman geçmiş bir hayli, gitmeler gelmeler oturmuştur yerine diye düşündüm. İnşallah haklıyımdır.
    Pandaya ve baktığı şehre takıldım ben. Oturmuş kalmış. Ayrık birazcık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gitmelere gelmelere pek alışamıyorum sanki ben. Panda nereye bakacağını iyi biliyor. Son günlerde biraz düşünceli, dertli :)

      Sil