YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

20 Nisan 2016 Çarşamba

Bilinçaltına Sövgüler


Yok efendim rüyalar yedi saniye sürüyormuş, bilimsel olarak kanıtlanmış. Saydın mı arkadaşım? Ben zorlasam bir sezonluk dizi çekeceğim nerdeyse. Türü korku-gerilim tabii ki. Mekanlar da kapkaranlık. Enerji tasarrufu için değil. Özenti bilinçaltımın da benim gibi karanlıktan hoşlanmasından ötürü. Ve rüyalarda beni it gibi koşturtmaktan da zevk alıyor olmalı. Ciddi ciddi bilinçaltımın kontrolünü ele geçirmemin zamanı geldi. Yoksa fıttıracağım. Rüyalarımın etkisiyle sabah mutsuz uyanıyorum. Uykumu da alamamış gibi hissediyorum. Dolayısıyla günüm pek de parlak geçmiyor. Zaten bütün gece bana zarar vermek isteyen birilerinden kaçıp saklanmak zorundayım. Sevdiklerime bir şey olmak zorunda. Silahlar, bıcaklar çekilmek zorunda. Ama o kan hiç dökülmemeli. Ölürsem dizi biter dimi? Sen ne acımasız bir bilinçaltısın be. Benim bilinçaltım olmandan utanıyorum. Temizleyeceğim bir gün seni. Bir şişe klorağı döktüm mü üzerine görürsün sen. Sonra da seni bir güzel programlayıp pozitif kodlara boğacağım. Sözümü dinlemeyi öğreneceksin. Yola geleceksin yola. ( ''Yediririm o lafları sana'' dedi bilinçaltı. )

26 yorum:

  1. Ben de son zamanlarda çok yoruluyorum rüyalarımda. Dün gece hele bir gerilmişim, uyandığımda üzerimden bir yük kalktı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim uyanınca da kolay beri kalkmıyor o yük hatta bazen ağlayasım falan bile geliyor rüyanın yoğunluğundan :(

      Sil
  2. Senin acilen bilinçaltını temizlemen gerek. :) Benimse tek gördüğüm rüya birden kendimi boşlukta bulup, hızla yere çakılmak. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy bunu ben de çok görüyorum neden acabaaa :)

      Sil
    2. Ah bir bilsem keşke ama bunu genelde herkes yaşıyor. Tek fark ben uzaydan yere çakılıyorum. :D

      Sil
    3. Hahaha uzaydan demek illa bir farklılık katacak bilinçaltı :)

      Sil
  3. Zihnimizi gün boyu çok fazla yoruyoruz bence, sürekli sosyal medyayı takipteyiz, telefon elimizden düşmüyor, zaten ana haberlerimiz korku filmi gibi ben izleyemiyorum mesela.. Bütün bunların etkisiyle tüm gece saçma sapan şeyler görebiliyoruz bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl. Bu çıkarımlardan sonra haklı buldum ama herkes kadar yoruyorum zihnimi ben de o zaman herkesin de benim gibi rüyalar görmesi lazımdı :)

      Sil
  4. Bana da 7 saniye olayı çok imkansız gibi geliyor nedense :D Çok rüya gören ya da hatırlayan biri değilim ama gördüm mü de sanki film tadında oluyor hiç anlayamadım bu işleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilimsel açıklaması çok mantıklı gibi gibi. Karmaşık işler anlamaya çalışmamak lazım aslında :)

      Sil
  5. offf ya yazık ama sana yaaa.

    YanıtlaSil
  6. Hakikaten bazı rüyalar gerçek gibi. Kaldığım yerden devam etmek için yeniden uyumaya çalıştığım çok olmuştur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek devam etmek istemiyorum kötü olduğundan :)

      Sil
  7. Umarım en kısa sürede sona erer :(

    YanıtlaSil
  8. Aslında 7 saniye falan degil :) 2 saatlik uykunun sadece 15 dakikası rüya görüyoruz. Geri kalan 1 saat 45 dakika rüya görmeden geçiyor. Diger iki saatte tekrar bir rüya. Yani uyudugumuz her iki saatte bir rüya. :)
    Güzel günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleyse iyiymiş yine yaa 15 dakika da az değil. Sana da güzel günler :)

      Sil
  9. Bütün gün çok çalış aşırı yorul rüya bile göremiyor o zaman insan kurtulursun kabuslardan

    YanıtlaSil
  10. "Benim bilinçaltım olmandan utanıyorum" Bu cümleyi okuyunca güldüm ama senin için yaz tatilinin bir an önce gelmesini dilemeye başladım.
    Geç yatıp erken kalktığım için rüya görmeyi bıraktık bilinçaltımla. Özlüyorum bazen kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum o zaman o dilek için. Azcıcık uykuyla nasıl yetinebiliyorsunuz ki, gün içinde sorun olmuyor mu? Varlığı ayrı bir dert yokluğu ayrı :)

      Sil
  11. Öyle deme be özlersin. :D Ben çok severim uçmalı, kaçmalı rüyaları. Gerçek hayatta olmadığımı anlayıp, ahaha rüyadayım yeaa koş koş dediğim günleri çok özledim. :D Bir de rüyaya bir kaç ay sonra devam etme falan var. Çocuktan önce hayatımın eğlenceli kısımlarından biri. :P

    Romantik komedi gibi relax filmler izle. Uyurken, yapman gerekenleri, olman gerekenleri değilde, tatil keyfini hayal et. Hamak,deniz,kum, artık ne seviyorsan..Belki faydası olur. Bir de, eğer yapabilirsen keyif al. Normal hayatında yaşayabileceğin adrenalin değil neticede. ;) Keyifle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha özleyeceğim günler gelsin de :D İşte ben rüyada olduğumu anlayamıyorum aksine gerçekmiş gibi hissediyorum o yüzden sıkıntı oluyor yoksa çok iyi olur tabii ki :) Ben pek hayal kuramadan uyuyakalıyorum hemen. Deneyeceğim ama teşekkür ederim. Haklısın sana da keyifli günler :)

      Sil