YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

12 Mart 2016 Cumartesi

Fear The Walking Dead


The Walking Dead'in kardeş dizisi. Dizide zombilerin öncesi, virüsün ortaya çıkışı ve yayılış süreci anlatılıyor. İlk bölüm geçen sene ağustos aylarında yayınlanmış olmasına rağmen benim böyle bir dizi olduğunu daha geçen hafta farketmiş olmama kaç puan peki? Ben ki The Walking Dead sayesinde pazartesi günlerini sevmiş insanım yani nasıl olur da kardeş dizisinden haberim olmaz. Pes bana. Ama neyse ki daha birinci sezonda dizi. Tabii ikinci sezon onayını da almış. Bu yaz izleyeceğiz. Gerçi ben ilk sezonu tamamlamadım daha. Topu topu altı bölümcük var. Hemen bitsin istemiyorum. Üçüncü bölümü izledim biraz önce. Oldukça heyecanlıydı. Hatta yaşlı teyzeler gibi dur oraya gitme, salaksın vallahi inşallah ölürsün gibi sözlerle kendimce yönlendirme yapmayı da es geçmedim. Kısacası sevdim bu diziyi. Amc yapımı zaten gel de sevme. Karakterleri de benimseyiverdim hemencik. Aslında gönül isterdi ki bir Rick bir Daryl göreyim ama olsun pazartesiye ne kaldı ki şurada. Aklıma geldi de onedionun Daryl'i sevmelere doyamama sebeplerimizi sıraladığı bir yazısı vardı, bayılmıştım. Onu paylaşmadan gitmeyeyim. Ama bir bakın yaa bu adam sevilmez mi hiç? TIKTIK :)

18 yorum:

  1. Ahaa benim heyecanla beklediğim konu! bir vakitler Supernatural gibi vazgeçilmez dizilerim arasındaydı The Walking Dead, hatta kitaplarını belki bir serisinde ucundan da olsa Daryl'ı görürüz diye alıp valiye sövmüş insanım. -adamı bir türlü sevemedim. bir vakitler şu yumuşak tavırlı olduğu vakitler bile gözüm ısınmamıştı.- fakat daha sonradan dizinin hep bir döngü sürdüğü havasını hissedince Supernatural gibi onu da bırakmıştım, oysa dediğin gibi pazartesileri renklendiriyordu. Ve açıkçası benim dizi boyunca en çok merakla beklediğim konu buydu. Biraz bırakmamda ki etken de bu. Fear the walking dead'i kesin bakarım. Belki bu sayede diziye de yeniden ısınmış olurum. Umm... Michonne'um ne alemlerde meraktayım zaten. Teşekkürler Naz. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sıkılmıyor değilim ama bırakamıyorum. Ooo Michonne var yaaa neyse tekrar izlersin belki spoiler vermeyeyim. İzleyen herkes merak ediyordu bu konuyu ama izleyenler durağan bulmuşlar pek beğenen yokmuş. Ee tabii beklentileri de yüksekti. Ben beğendim yani hiç yoktan iyidir diyorum. İzombie izlesene sen hem polisiye hem komedi misss gibi bir dizi seversin kesin :)

      Sil
    2. şimdi hemen açıyorum. çok teşekkür ederim önerilerin için.
      uvv... böyle dedin ya Michonne'umun akıbetini merak ettim, birde spoiler seven insanımdır. ama ilk İzombie'e bakayım. şu aralar fantastik, polisiye dizi arıyordum zaten. evvelden grimm izlerdim, fantastik polisiye dalında diye. eğlenceliydi kurt adamımız monroe sağolasun. fakat o da sonradan gölgede kaldı, yinede monroe için izlemeye devam ediyorum o diziyi ne denli nick'in tavırlarına gıcık kapsam bile. adam yaratık gördüğünde atılmıyor! the walking dead'de olsa kemiklerine kadar yenmişti bile. troble bile ondan daha grimm.

      Sil
    3. Rica ederim ne demek. Sevip sevmediğini yazarsın bana. Valla michonne gözümden düştü yani. Baya şaşırttı bizi. Grimm de benim aklımda bulunsun o zaman. Çoğu dizi bi süre sonra kısır döngüye giriyor zaten. Ölsün o zaman nick yaa öyle şey olur mu :)

      Sil
  2. Walking Dead hiç seyretmedim bunu ından bağımsız izlemem olur mu ki? :)

    YanıtlaSil
  3. Korku ve gerilimi sevmeme rağmen Walking Dead'e henüz başlayabilmiş değilim.
    Umarım izlerim bu yaz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa hiç olur mu öyle yazın mutlaka izleyin :)

      Sil
  4. Ben de The Walking Dead hayranıydım bir ara ama 3.sezonda sıkılıp izlemedim daha fazla, şimdi de zamanım yok izlemeye ama bu yaz inşallah ikisini de izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk 3 sezon çok güzel zaten sonrası sıkıcı yazın fırsat olursa bir bakın yine de :)

      Sil
  5. Naz, ben evlenmeden önce izliyordum bunları :( Walking Dead'i de çok severim. En son Bob'un ölümünde kaldım ben. Evlilik telaşı sardı, bir bitsin kaldığım yerden devam ederim dedim. Nerde... Evde hep maç hep maç... Ben susayım iyisi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bob'un ölümü çok da eski değil gibi aslında. Hahaha evliliğin kötü yanları :)

      Sil
  6. TWD daha önce izlemedim aralarında bağlantı var mı? Yani önce bunu izlesem olur mu kii? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok istediğinizden başlayabilirsiniz :)

      Sil
  7. Walking Dead'i izlemedim ya, ilk çıktığında beni soğutmuşlardı. :D Belki bunu izleyebilirim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl soğuttular zombi sahneleri falansa bunda da aynı :)

      Sil
  8. Aslında Fear the walking dead ile The walking Dead'i karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum :) Bana göre Fear The Walking Dead biraz sıkıcı ve karmaşık başladı. The Walking Dead'in sıkı takipçisi olduğum için söylüyorum :) Şuanlık favori karakterlerim Daryl ve Abraham olsa da Negan'ın gelişiyle değişecek gibi :D
    Bu arada bloğunu yeni takibe aldım yorum da geç kalmış biraz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karıştırılamaz tabii, karşılaştırılamaz da. İkisi farklı çünkü. Evet bana da öyle geldi ama hiç yoktan iyidir. Daryl candır yaa. Negan da gelecekse gelsin artık. Haftaya sezon finalinde neler olacak acaba :)

      Sil