YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

11 Ocak 2016 Pazartesi

Gülşen'le Delirmeceler


Bol ekşınlı rüyalar görüyorum genelde. Bu yüzden de normal insanlar uykuda dinlenirken ben yorulabiliyorum. Elektrik faturası da ödenmemiş oluyor bu rüyaların. Karanlık hep. Ordan oraya koştur dur bu karanlıkta işin yoksa. Bir de yağmurdan kaçarken doluya yakalanıyorum ki iyice ekşın olsun. Böyle gerim gerim gerileyim falan. Arada da ekşınsız, deli saçması şeyler görüyorum ve beynimin koşarak uzaklaştığını hissedebiliyorum. Size de bir örnekle açıklayacağım hemen.
Geçen gün yine dünyanın en saçma rüyası kategorisinde ödül almaya çalışıyorum. Anladım ki o ödülü almadan rahat yok bana. Bilinçaltı da kaynattı suyumuzu. Yine yüz derece oldu kafamızın içi. Oh misss. Tam yeri tam zamanı işte. Hooop Gülşen konserindeyiz. Beleş olduğunu duyunca sürüklemiş hemen arkadaş. Ama böyle üflesen yıkılacak bir yerdeyiz. Öleceğiz korkusuyla kulağımı da veremiyorum Gülşen'e. Zaten bangır bangır bir şeyler söylüyor müzik de son ses. Derken konser bitiyor. Arkadaş hadi fotoğraf çekilelim Gülşen'le diyip sürüklüyor beni yine. Arkadaşım bir bırak ben kendi kendimi sürüklerim sana zahmet oluyor böyle diyemeden taaak kulisteyiz. Gülşen falan hak getire tabii. Bir adam var kuliste sadece. O da sapık galiba. Gülşen'in kıyafetlerini giymiş. Baktım bizim salak fotoğraf çekiliyor bunla. Hadi dedi sen de geç Gülşen'in yanına. Baktım etrafta Gülşen falan yok. Gülşen'in kıyafetlerini giymiş sapık var sadece. Ben ne olduğunu anlamadan fotoğraf çekilip çıktık bile kulisten. Gülşen nerde diye sordum arkadaşa. Ateşimi ölçtü. İyi misin sen dedi. Sen iyiysen ben her türlü iyiyim dedim. Birkaç dakikalık sessizlik oldu ve fırsattan istifade anlam vermeye çalıştım olanlara. Beyin error üstüne error verdi. Dayanamadım sordum fotoğraf çekildiğimiz adam Gülşen'in menajeri miydi diye. Arkadaşım nasıl güleceğini şaşırdı resmen. Sonra da insan kendi kendinin menajeri olamıyor ne yazık ki dedi. Nasıl yani Gülşen erkek miydi aslında diye sordum. Tepkilerimden ciddi olduğumu anlayan arkadaşım şoklarda, ben zaten şokun dibini sıyırmışım. Birazdan da kafayı sıyıracağız. Neyse ki aklımı kaybetmeye beş kala öğreniyorum Gülşen'in aslında erkek olduğunu. Ne kadar cahilim. Gülşen de Huysuz Virjin gibi bir tipleme. Herkes biliyor bir ben bilmiyorum. Yazıklar olsun bana.

36 yorum:

  1. :)) hayırlara vesile olsun inşallah!:) geçen gördüğüm absürd rüyayı hatırladım ben de:) trafikte 2 metre boyunda köpek kafalı insan gövdeli polisler dolanıyodu, bildiğin üniformalı falan. ellerinde de uzun uzun asalar! arkadaşlara anlattım, okuduğun bir kitaptan etkilenmiş olabilir misin dediler. biraz düşününce olayı çözdüm:) az köpek kalbi, az fahrenheit 451, bir tutam da 1984'ü ekliyoruz hoooooooop rüyamız hazır!:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah :) Hahaha yabancı şarkı klibi gibiymiş seninki. Ohh karışım rüya en sevdiğim. Daha nice karışımlara :)

      Sil
  2. Yine değişik bir rüya. Diğer rüyalarınla kıyasyacak olursam bu rüya fazla değişik gibi kalmıyor bence:) sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bünye normale alışık değil zaten :)

      Sil
  3. "Arkadaşım bırak ben kendi kendimi sürüklerim" hahaha Allah hayırlara vesile etsin inşallah :) Ama, ödüle yakın bir rüya olmuş kanımca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha sinir oldum rüyada baya ona. İnşallah. Evet saçmalık konusunda anca :)

      Sil
  4. Hayırları vesile olsun..

    YanıtlaSil
  5. Bazen ben de farklı rüyalar görüyorum. Hırsızlardan falan kaçıyorum. Koşuyorum koşuyorum nefes nefese. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden oluyor acaba böyle artık merak etmeye başladım :)

      Sil
  6. Çok değişik bir rüya olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Rüyana Gülşen nasıl girdi? :D Çok komikli bir rüya olmuş. Ben hep kabus görüyorum ya sonra da yorgun ve mutsuz uyanıyorum :D Benim rüyalarım daha problemli :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem ki ne severim ne de dinlerim yani nasıl girmişse bilinçaltıma artık :D Bilinçaltına bir el at istersen arada mutlu uyandırsın seni :)

      Sil
  8. "Elektrik faturası da ödenmemiş oluyor bu rüyaların. Karanlık hep." Bu ifadeyi çok beğendim Hayırlara vesile olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Geçenlerde grimm diye bir diziyi seyrettim nerdeyse bütün gün. Filmde de çeşit çeşit yaratık var. Ondan sonra Saçma sapan rüyalar gördüğümde seyretmeye devam etmemiştim.sizin rüya da hayırlara vesile olsun. Bilinç altınız gülşenden etkilendi demek ;) aslında popüler Dünya'da kimin ne oldugu da belli değil ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir dizi ki merak ettim şimdi. Rüyalarımı ayrı bir boyuta taşımak için izleyebilirim. Hahaha yaa bilinçaltım sapıtmış işte :)

      Sil
  10. merhaba :)
    hayra yoralım biz :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, inşallah hayırdır. Sevgiler :)

      Sil
  11. allah seni bu nasıl şey yaaa :)

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar.
    Hala mahiyeti çözülemeyen ve şimdilik bilinçaltı şeklinde geçiştirilen rüyalar aleminden şikayetçi olmayan yoktur herhalde. Babam 93 yaşında ve rüyasız hiç bir günü yoktur. Hem de renkli, Türkçe ve sinemaskop. Rüyanızı anlatmaya başlayacağınız da hemen karşınızdakinin "Hayırdır inşAllah" demesi, karşılığında sizin de "Hayrınız karşı gelsin" demeniz gerekiyor ve rüyanızı anlatmaya başlıyorsunuz. Aksi halde, bu iyi dilekler dilenmeden karşılıklı rüyalar paylaşılmamalı. Bu benim babamın tezidir.

    Kahve falı bakar gibi, bir de rüyaları yorumluyorlar. Kur'an'a göre rüyalarla ilgili dönem Hz. Yusuf zamanında yaşanmış. Ve Cenab-ı Hakk, Hz. Yusuf'a rüyalarla ilgili yorum yapma melekesini vermiş.

    Şu anda bizlerin gördüğü rüyalardan fal okumak hiç doğru değil. Çünkü çoğu zaman saçma sapan şeyler görürüz. Ama bizim insanlarımız Hz. Yusuf kesilirler ve hemen sizin gördüğünüz rüyalardan gelecek okurlar. Bu konuda o kadar çok yazılmış kitaplar var ki, gördüğünüz her olay ve nesne için ayrı bir tabir vardır.

    İnsanlar daha çok sabaha karşı gördükleri rüyayı hatırlayabiliyorlar. Bir de gün içerisinde bazen gördüğü rüyayı çağrışım yaptıracak bir mekan ya da olayla karşılaştığın da ben böyle bir şey hatırlıyorum der ve hemen rüyası aklına gelir.

    Sizin rüyanızın tamamını okudum. Rüyanızı en ince ayrıntılarına kadar çok iyi hatırlayarak hemen kaleme almışsınız. Çok nadir olmak üzere ben de böyle en ince ayrıntısına kadar hatırlayabildiğim rüyalarım olur. Hemen kağıt kalem alıp yazmazsam o rüyayı daha unuturum.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, paylaşım için çok teşekkürler. Babanızın tezi ilgi çekici. Ben de rüyalar önce suya anlatılmalı diye duymuştum. Çok garip geldiği için denemedim hiç. Evet dediğiniz gibi uyandıktan sonra belli bir süre içinde rüyalar yavaş yavaş unutuluyor ki zaten geceleri gördüğümüz bir sürü rüyadan ancak birkaçını hatırlayabiliyoruz. Ben artık rüya görmeyi pek sevmiyorum açıkçası. Sanki böyle uykumu alamıyormuşum gibi geliyor. Bir de bazı rüyalar uyanıp uykumuzun bölünmesine neden olunca günü de kötü etkiliyor maalesef. Siz de Allah'a emanet olun. Sevgiler :)

      Sil
  13. Hayrolsun diyorum, yorumlama yapacak donanıma sahip olmayınca :)
    bilinç altı nasıl bir şey öyle :)

    YanıtlaSil
  14. Hayıra yormak lazım ama cok güldüm okurken yazimini cok begendim takibe aliyorum bende bloguma beklerim:) haalada gülüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim aklıma geldikçe ben de gülüyorum hala. Gelirim ben de seve seve :)

      Sil
  15. Rüya yorumu kitaplarını bu rüyadan sonra tekrar yazmalılar. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha onlar için biraz istisna oldum galiba :)

      Sil
  16. Hayırdır inşallah :) Üstün açık kalmıştır diyeceğim anne tabiri ile :) Ben de ya kafam çok doluyken ya da gece çok yediğim zamanlarda saçma rüyalar ve kabuslar görüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstümü pek açmam ama bu sefer denk gelmiş olabilir :) Nadiren görüyorsunuz o zaman ne güzel :)

      Sil
  17. Hayırdır son derece ilginç bir rüya bende 14 yaşındayken küçük emrahla evlendiğimi görmüştüm rüyamda günlerce çok üzgün gezmiştim hiç sevmem nasıl onla evlenirim diye büyüdüm ve şükür hiç karşılaşmadık bile:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah bu da değişikmiş. Nerden çıkarıyoruz acaba bu olayları :)

      Sil