YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

12 Haziran 2016 Pazar

Bu Aralar Neler İzledim #1



İki animasyon filmi iki de george clooney filmi izledim geçtiğimiz hafta. Çizgi film seven biri olarak animasyon da seviyorum haliyle. Gördüm mü kaçırmıyorum izliyorum hemen. Favori animasyonlarım yukarı bak, cesur, karlar ülkesi, ölü gelin şeklinde gidiyor. (Tabii ki uzayıp giden bir favori listem var. ) Sizinkiler neler peki? En son hangi filmi izlediniz? Ne sıklıkla sinemaya gidiyorsunuz? Birazcık soru yağmurundan kimseye zarar gelmez dimi?


TERS YÜZ

 

Bu güzel film duygularımızın yönetimi ve beynimizin içinde olanları ele alıyor. Klişe olacak belki ama herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir animasyon kesinlikle. (Koca koca adamları ağlatmış benden söylemesi.) Ayrıca daha bitmeden devam filmi olsun istiyor insan. Pixar bizi üzmez inşallah. Bu arada hala izlemediyseniz çok şanslısınız. Kendinizi berbat hissettiğiniz bir zamana ayırın hemen bu filmi. Zira kendisi altın madeni. (Filmin sonundaki kedi sahnelerine dikkat! )

KUTU CÜCELERİ


Kutu cüceleri tarafından büyütülen bir çocuğun eğlenceli hikayesi. İnsanın içini yumuş yumuş eden bir animasyon. Film yetişkinlere çocuksu dünyalarına geri dönüp günümüz sorunlarının ne kadar da basit temeller üzerinde oluştuğunu fark ettirirken; çocuklara ise yetişkinler dünyasının aslı olduğu gibi karanlık yüzünü gösteriyor. İzlenmesi şiddetle tavsiye olunur.

YARININ DÜNYASI


George clooney'in başrolünde olduğu filmin ana mesajı 'umut'. Hayallerinden vazgeçmeyen insanların dünyayı felaketten kurtarabilecek yegane güç olduğu vurgusu yapılmış. Bir bilimkurgu filmine göre oldukça izlenesi geldi bana. Dikkat filmin sonunda hayalperest oluyorsunuz!

PARA TUZAĞI


George clooney ve julia roberts ikilisi için dün sinemada izlediğimiz film. Sıkılmadan izledim fakat beni kesmedi pek. Gereksiz bulduğum birçok sahne var. Şu aralar sinemaya gitmeyi düşünen varsa tavsiye etmiyorum. Birkaç hafta sonra birbirinden güzel filmler girecek vizyona. Az biraz sabredin derim. 

40 yorum:

  1. Gerçekten güvendiğim oyuncular ya da yönetmenin olduğu bir film olursa gidiyorum genelde ben. Yani çok az^^ Keanu reeves'e güvenirim giderim diyordum mesela. Geçtiğimiz günlerde bir film çekti. Berbatın da ötesiydi. Sinema risk yahu :D
    Öneriler için teşekkürler, bu hafta kutu cüceler'i izleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değişiklik olması açısından git en azından. Gerçi sinemalar çok pahalı. Biraz risk ama denemek lazım değişik filmleri de. İzledikten sonra yorumu eksik etme merak ederim :)

      Sil
  2. Sinemaya en son 2 sene kadar önce hamile iken kafa esip gitmiştim,neye gittim hatırlamıyorum ama bir aşk filmiydi,olamaz mi olabilir varya oydu galiba :) ters yüz ü çok duydum bu ara, koloni ve julya birlikte iyi olur gibi gelmisti ,sonra netten izleriz belkim hepicigini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uzun zaman olmuş ben en kötü iki ayda bir gidiyorum. İnternet ne güne duruyor izle tabii şapşik anne :)

      Sil
  3. Yukarı bak'i da seyretmistim ters yüzü de seyrettim.çok fazla animasyon seven biri degilim ama bu ikisi de çok sağlam filmlerdi.
    Naz seni de hic cizgi film izlerken hayak edemiyorum.bir de sert imaj ciziyosun normalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen baya sağlam. Benim evde cartoon network açık hep denk gelmiyorsun sadece. Sen hala beni tanıyamamışsın belli :)

      Sil
  4. Animasyonları ben de çok seviyorum. Epeydir izlemedim ama. Geçen kış Teog yüzünde tv yasaktı bizim evde. Bu yaz acısını çıkartırız...

    YanıtlaSil
  5. Animasyonu eşim sayesinde sevmeye başladım. Önceleri hiç ilgimi çekmezdi.
    Corcum bile yeter bu filmleri izlemeye.

    YanıtlaSil
  6. Kutu cuculeri mi merak ettim şimdi aklımda ins. Duyguları biliyorum güzel animasyon. Ben de en son bayrağı yakala animasyonunu seyrettim uçakta. Evde fırsatım olmuyor film seyretmeye bazan kısa kısa yabancı dizilere bakıyorum ancak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de evde kolay kolay seyredemiyorum anca dizi dediğiniz gibi :)

      Sil
  7. Animasyon hastası ben sık sık çizgi film ve animasyon film yorumu yayınlıyorum ... Şu sıra Heidi filmini bile çizgi filme bağlayarak yorumladım :) Sıralasam bitmez ... Ters Yüz ba yıl dım .... Ama kutu cüceleri seyretmedim merak ettim bak ...
    George Clooney her ikisini de seyretmedim ama aklımda ...
    Keyifli olmuş , teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelmedim ben galiba ya da hatırlamıyorum. Hahaha ne güzel yaa bir bakayım :) Kutu cüceleri izleyip yorumlayabilirsiniz :)

      Sil
  8. ters yüzü bende izledim bayıldım resmen. kutu cücelerini listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
  9. Yarının Dünyası'nı izlemiş ve sevmiştim ama diğerlerini izlemedim. Animasyon sever olarak Kutu Cüceleri ve Ters Yüz'ü mutlaka izlemeye çalışacağım. Paylaşım için teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar eksik kalmamalı mutlaka ama mutlaka izleyin benden de sevgiler :)

      Sil
  10. Hiçbirini izlememişim. Para Tuzağı sinemalardaydı ama pek tarzım olmadığı için es geçmiştim. Bu arada ilgileniyorsan Bollywood filmleri sinemalarda gösterilecekmiş canım. Hatta Fan filmi temmuzda diyorlar. Çoookkk sevindim şahsen! Sevgiler Nazo can ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animasyonları izle ama canım. Ooo giderim teşekkürler haber verdiğin için benden de sevgiler Emine can ❤

      Sil
  11. Geçen sene oldukça sık gidiyorduk.Ancak bu sene hastalıklardan dolayı henüz siftah yapamadık :( Ben aşk , aksiyon, psikolojik-gerilim filmlerini daha çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü olmuş o zaman. Sağlıklı olun da bol bol gidersiniz. Ben de o tarzları severim çok :)

      Sil
  12. klooney seviyom diyoson yaniii :) film seçkileri yapıyom yaaa işte orda yazıyom. whisper of my heart anime izleseneeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam karizma deep :) Anime izlemiyorum pek ama bakarım :)

      Sil
  13. bu filmlerin ve animasyonların hiç birini henüz izlemedim ama izlenecekler listeme aldım :) teşekkürler canım =)

    YanıtlaSil
  14. Keşke gün daha uzun olsa. Kaçırdıkların daha az olurdu. En çok da filmlerden kaçırdığım
    oluyor.

    YanıtlaSil
  15. Ters yüz harika.Gupse Özay çok güzel seslendirmiş.Çok keyfili bir yayın olmuş.Emeğinize sağlık bende beklerim *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de çok sevdim seslendirmesini. Teşekkür ederim geliyorum hemen :)

      Sil
  16. kutu cücelerini izlicem çok tatlı görüntüydü :)teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. para tuzağı beni de kesmedi , yalan yok. Bu yıla kadar her hafta sinemaya gidiyordum ama bu yıl neredeyse ayda 1'e düştü :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesecek gibi değil ki. Ayda bir de iyi bence yaa :)

      Sil
  18. Ters yüz filmine bayılmıştık, inanılmaz eğlendiğimizi hatırlıyorum :)

    YanıtlaSil
  19. Yarının Dünyası ve Ters Yüz izlediklerim arasında. Para Tuzağını ileride bir gün izlemeyi düşünüyorum. Beklentim fazla olmayacak ama. En son izlediğim Animasyonlar:
    Coraline (2009) ABD yapımı,
    Aşırıcılar - The Secret World of Arrietty 2010 Japonya H.Yonebayashi,
    The Good Dinosaur 2015. :)
    Film olarak İzlanda yapımı olan İnatçılar (2015) izledim. Film, vizyona yeni girdi... Kutu Cücelerini merak ettim. İşlemlerine başladım hatta :) Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence izlemeye gerek yok onu yaa :) Animasyonları izleyeyim ben de o zaman :)

      Sil
  20. http://www.sinemalar.com/film/230653/central-intelligence
    dün izledim sinemada, kesinlikle tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragman eğlenceliydi haftasonu giderim belki bu filme teşekkürler :)

      Sil