YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

12 Mayıs 2016 Perşembe

Bi Acayip İnsanlar


İnsanların bu kadar acayip olmaları pek hayra alamet değil gibi. Üstelik ikide bir yoluma çıkmalarına ne demeli? -Gidin bi ya -Ya bi gidin. -Bi gidin ya. -Gidin ya bi. -Ya gidin bi.
Malum final haftasındayız. Yeterince gergin ve sinirliyim. Hele ki dün. Sınav klasik ve sorumlu olduğumuz sayfa sayısı 250. Sorulacak soru sayısı 3. Ve hoca kağıtları serseri serbest stiliyle okuyor. Biz sınavdan çıkıp eve dönerken sonuçları giriveriyor. 100lük kağıt verdim 75 vermiş vere vere. İçinden öyle geçti herhalde. Bi acayip hoca!

Küçük bir kağıda not aldım sınavdan önce son kez göz gezdirmek için. Sınıftaki aç köpekler görür görmez saldırdı. Bunu bana versene sınavda burdan kopya çekeyim diyen bile oldu. E yok artık! Madem kopya çekmek istiyorsun kendi kopyanı kendin hazırla be bu kadar hazırcılık olur mu! Sınıfa gidip yerime oturdum. Aç köpeklerden biri de arkama oturdu. Sistemde gözüken yeri orasıymış şansıma. Bak tam arkandayım falan demeye başladı bu. Ben de pek olumlu şeyler söylemeyince çok acımasızsın dedi gülerek. Hahaha çok komik. Tabii ben de durur muyum soktum lafı. Acımasız olan ben değilim sensin. Eğer kendine biraz da olsa acısaydın çalışır da gelirdin, burda bana yalvarmazdın. Bi acayip (ötesi) sınıf arkadaşları!

Geçenlerde karşı cinsten biriyle konuşmayı kestim. Saçma sapan şeyler için tartışıp durmaktan sıkılmıştım. Frekanslarımız da uymuyor açık ve net. Tabii böyle reddedilmiş gibi olunca gururuna yediremedi beyfendi. Geçen gün twitterda sakız falımı paylaşmıştım üstüne alınmış ve egosuyla cevap yollamalı bir tweet atmış. Şansımı kaybetmişim. Ayy hadi ne diyosun gene mi kaybetmişim! Bi acayip erkekler! 


36 yorum:

  1. boş ver millet deliye biz akıllıya hasret insan oğlu hem doyumsuzdur maalesef ki sen sınavlarına bak inşallah güzel geçer hepside :) bol şanslar

    YanıtlaSil
  2. Şu vurdum duymaz üstelik kendilerini bişey sanan insanlardan nefret ediyorum 🤔

    YanıtlaSil
  3. Naz'cığım kopya isteyen salağa verdiğin cevapla gurur duymalısın, taktir ettim çok, kopyasını kendi hazırlasın bir zahmet. Pekçok insan hayır demeye çekiniyor, halbuki senin yaptığın doğrusu, aksini yapanlar yüzünden zaten bu tip asalaklar yüz buluyor. Mecburuz sanki onlar için hazırladık !!!! Hayatta hiçbir zaman istemediğin bir şeyi yapma, doğru yoldasın. :) inşallah çok iyi notlar alırsın, 75 de iyi üzülme:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de teşekkür ettim size. Haklısınız insanlar karşı tarafa hayır demek de hep zorluk çekiyor. Ben şuana kadar hiç zorluk çekmedim içimden geçeni söylerim valla. Üzülmüyorum da işte bana az geliyor yine de :)

      Sil
  4. yaşadıkça her çeşit insanla karşılaşabiliyorsun..

    YanıtlaSil
  5. çok çalışıyorsun da ne olmuş 100 lük kağıda 75 vermiş.. aynen bizim hocalar :) en iyisi mi fazla ders çalışmamak.. biz de insanız. biraz yaşamak lazım.. bak mesela şansını kaybetmişsin, bi daha böyle şansı nerden bulacaksın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerektiği kadar çalışıyorum. Hahaha şans kaybetmekte üstüme yoktur :)

      Sil
  6. "Ve hoca kağıtları serseri serbest stiliyle okuyor." Nasıl bir stil o yahu? Yaşlanmışım cidden. Yalnız gerçekten çok acımasızsın. Kopya vermemek olur mu hiç?
    Karşı cinsteki de ne egoymuş yalnız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha ben de bilmiyorum hocaya sormak lazım. Olur olur bal gibi olur. Ego hayat anlayışı olmuş :)

      Sil
  7. Üniversite hocaları hala değişmemişler mi? Zaman zaman anarım benimkileri, hiç iyi anmam tabii.
    Kopya konusunda bir şey diyemeyeceğim sizin sınıf yine iyiymiş benim çocuklar fotokopide defteri küçültüp çoğaltıyorlar :)) Adamlar kopya yazmaya bile üşeniyorlar yani. Demek bu fikir üniversiteye henüz ulaşmamış :))
    Netteki yazıları üstüne alınan kendini beğenmiş kitleye gelince salla gitsin. Kendilerini ne sanıyorlar acaba? Pes!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı hocalar normal de bu hoca tam anormal. Maşallah onlara. Bizim sınavlarda kopya çekmek imkansız gibi bir şey. Sınav zamanları fakültede sinyal kesici oluyor. O kadar yani. Sallıyorum da işte gözüme de çarpıyor bazı şeyler :)

      Sil
  8. insanlar zor boşverr kafa yormaya değmezler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle diyorum da bazen uygulamaya geçiremiyorum :)

      Sil
  9. Aç köpekler :D O 2 sorular beni yaktı, 100'lük kağıt nerede ben nerede :D Hatta bir hocamız tek soru soruyordu, hiç sormayıp sıfır yazsa yeri :D
    Başarılar diliyorum sınavlarında :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında klasik sınavlar tercihim. Bildiklerimi çok iyi aktarabiliyorum. Teşekkür ederim. Tek soru çok sıkıntılı ama yaa :)

      Sil
  10. Merhaba,

    Okudum, okudum bir şey hariç her şey "normal" geldi de o bir şeye takıldım: Sınavda kimin nereye oturacağını bir "sistem" mi karar veriyor? Tuhaf. Sınavlar bittiyse; umarım hepsi güzel sonuçlanır/Sınavlar bitmediyse; başarılar!

    Renkli günler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evet sistem karar veriyor. Hangi sınıf hangi sıra olduğunu sistemden bakıyoruz. Bitmedi daha ama cuma son. Teşekkürler :)

      Sil
  11. İnsanlarda anlamadığım tek şey sen oralı olmazsın bir şeyler paylaşırsın kendilerini önemseyip ordan burdan laf sokuşturmaya çalışırlar ya illet oluyorum. Yaauv he heee de geç ;)) bu arada hocada ki hıza bak kağıtları havaya atıp buna 80, buna 50 filan mı yaptı (ayıptır söylemesi lisedeki coğrafya hocamız gözümüzün önünde yaptıydı da) :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yaa ne yapsınlar onlar da öyle gösteriyor kendini işte. Öyle yapıyor herhalde saçma sapan şeyler yazanlar bile fena almamış. Ayy gözümün önünde yapsa fena kavga ederim ben :)

      Sil
  12. Hadi ortaokulda lise de kopya çekenleri görünce çok şaşırmıyordum ama üniversite de çekmelerini gerçekten anlayamıyorum. İlerde mesleğini yaparken ne yapacak bunlar! Hayır demekle de hem kendin hem onun için iyi bir şey yapmışsın bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız ama bunu anlayabilecek kapasitede değiller bu insanlar :)

      Sil
  13. hah haaaa evde kalcan seeeeen sakız falında gördüüüüm :)

    YanıtlaSil
  14. canım biz bu durumlara alıştık kaybetmek falan bize koymaz geçicen o işleri diyivereydin.Ha bir de hiç habersiz kermeslere gidiyorsun resmen kendine Müslüman oldun çıktın başımıza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhatap olmadım valla ne isterse yazabilir sadece gülüyorum. Bana diyene bak sinema gecesine ve mabollaya bensiz gidiyor :/

      Sil
  15. insanları anlamak gerçekten güç, çok iyi tanıdığınıza inandığınız kişiler bir de bakmışsın hiç göstermediği bir yüzüyle yeni bir insan gibi karşında.. o sınav ve not konusundaki hazırcılara ben de kıl oluyorum. ne kendilerine saygıları var ne de başkalarının emeğine.. sen boşver, iyi yapmışsın lafını söylemekle.. armut piş agzıma düş, yok öyle bi dünya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi tanıdığım biri değildi bu bahsettiğim ama dediğin gibi de oldu yani kaç defa. Aynen kendine saygısı olmayandan saygı bekliyorum işin komiği. Alıştık artık böyle tiplerle birarada yaşamaya :)

      Sil
  16. Hakikaten bir acayiplermiş :)

    YanıtlaSil
  17. ne hoş yazmışsın
    bu erkekler böyledir fazla egolu
    kimseyi çekmek zorunda değiliz
    en iyisini yapmışsın
    sevgiler ve başarılar sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisini yapmaya devam edeceğim her zaman, teşekkür ederim benden de sevgiler :)

      Sil
  18. Kopya çekmeyi ve kopya vermeyi sevmem ben de :D Ancak derdim hep görebiliyorsan bak ama özel olarak kopya verme gibi bir durumum olamaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kopya çekmenin de bir adabı var dimi yani :D

      Sil