YUKARI ÇIK

Kaç Kişi Online

27 Mart 2016 Pazar

Aç Kapını Ben Geldim


Aa iki haftadır yazmamışım. Ne ara geçmiş o iki hafta farkında değilim vallahi. Vizeler sağolsun zaman algısı kaydı gitti. Şükür ki perşembe günü bittiler. Pek erken oldu bu seferkiler. O yüzden hazırlanamadım güzelce. Zaten bu dönemki hocaların huyunu suyunu da bilmiyorduk. Ne sorar nasıl sorar gibisinden. İçlerinden adam gibi soran olmadı hiç. Geçen döneme göre bu dönem ortalama biraz düşük gelecek gibi. Finallerde kasmak lazım. Şimdi aöf sınavları var önümde. Bir de onlara hazırlanmam gerek. Onlar bitince finallere çalışmaya başlayacağım derken okul bitecek. Bu yazı istediğim gibi değerlendirebilirim inşallah.

Son vizeyi de olunca bi rahatladım bi rahatladım anlatamam. O günden beri kafamı dağıtıyorum. Ne zamandır sinemaya gidemiyordum. Koşa koşa gittim hemen. Annemin Yarası'nı izledim. Beklediğimden de iyiydi. Film beni baya içine çekti. Gözümü kırpmadan izledim resmen. Bir daha izleyesim var ki ben aynı filmi tekrar tekrar izlemeyi sevmeyenlerdenim. 

Daha sonra da bi Akyaka havası aldık. Bol yürüyüş yaptık. E tabi biraz da ıslandık. Havalar malum biraz çikin. Oysa ki vizelerden önce ne kadar da güzeldi. O mis havalarda ders çalıştık. Şimdi bu soğuk havalara kaldık. Nisanın ilk haftası İzmir'de olacağım. Belki o ara güzelleşir havalar. İyice bir gezer tozarım da kendime gelirim. 

Şu vize haftası düzgün beslenemedim. Birazcıcık hazır şeyler tükettim. Şimdi çok pişmanım. Telafi etmeye çalışıyorum. Ama nafile! Canım bir yandan baklava isterken öte yandan iskender istiyor. Üstelik karnım tokken. Nee ayıp. Sıkıldıkça yemek yiyesim geliyor işte. Öyleyse sıkılmamalıyım. Tamam sıkılmıcam. Söz. Tamam anlaştık. 

30 yorum:

  1. Merhabalar.
    Geçmiş olsun sınavları vermişsiniz. Ama bu sınavların hiç biteceği yok, biri biterken diğeri başlıyor. Ama nefes alacak kadar size bir mola veriyorlar. Bu iyi işte. Siz de gönlünüzce yer, içer, eğlenir, gezer ve tozarsınız. Elinizde imkan var iken, bu hayatı dolu dolu yaşamaya bakın. Bir kuş gibi, elinizden uçuracağınız günler de gelecek, işte o zaman çok zor olacak. Allah hayırlısını versin.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun. Zihniniz ve bahtınız açık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar teşekkür ederim. Maalesef öyle neyse ki biraz nefes almaya zamanım var ona da şükür. Elimden geldiğince dolu yaşamaya çalışıyorum. Olduğu kadar artık. Zaman önemli gerçekten. Kuş uçmadan yapıyorum yapacaklarımı. Tekrar teşekkür ederim. Sevgiler :)

      Sil
  2. Geçmiş olsun Darısı diğerlerine inşallah Dilerim hepsi gönlünce olur :)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin Naz:) Bir sınav maratonu daha bitmiş, çok geçmiş olsun. Annemin Yarası filmi fragmanını izlediğimden beri aklımda benim. Güzel olduğunu söyleyince daha fazla merak ettim bak! Bakalım biz ne zaman görebileceğiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :) Evet bu da bitti teşekkür ettim. Fragmanı izleyince neyin nasıl olacağını anladım sanmıştım. Ama film çok şaşırttı beni. Mutlaka izleyin mutlaka :)

      Sil
  4. Hoş geldin . Sınav dönemi bitmiş haketmişsin keyifli zamanları ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :) Bakalım tadını çıkarabilecek miyim :)

      Sil
  5. Hoşgeldin Naz :) Yeni sınavlara kadar biraz nefes alırsın umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum :) İnşallah hemen gelmez o yeniler :)

      Sil
  6. Rabbim yolunu açık etsin inşALLAH :) her şey gönlünce olsun <3

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,

    Başarılar! Hepsi hallolur :)

    Renkli günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba teşekkürler. Sana da renkli günler :)

      Sil
  8. Gözünaydın sınavlar bitmiş :)
    İnşallah sonuçlar da güzel olur...
    Havalardan sanırım ben de tok evin aç kedisi gibiyim :))
    Geçmesi lazım en kısa zamanda bu hissin, yoksa yandığımın resmidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler inşallah öyle olur :) Benim de aynı umarım geçer gider hemencik :)

      Sil
  9. Geçmiş olsun, darısı diğer sınavların başına güzel ve güneşli günler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler umarım öyle olur. Sevgiler :)

      Sil
  10. Gözün aydın Naz'cığım, bizimkiler de vizelerle boğuşuyorlar:))Allah hepinize yardım etsin;) benimkilere de:) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ettim onlara da başarılar. İnşallah iyi bir şekilde sonuçlanır sınavlarımız. Sevgiler en kocamanından :)

      Sil
  11. ayy oleeey geçmiş olsuun vizelerden :) izmire gitmedin yaniii :) filmin sonu saçmaydı yaaaa ama onun dışında çok güzeldii. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler deep :) Son bir sınav kaldı o da ingilizce perşembe onu olup kaçıyorum direk :) Saçma değildi aslında ama kötü bitmese iyiydi yaa :)

      Sil
  12. Merhabalar.
    Paylaştığınız bloğun dışında bir yorum olacak ama, benim için bu konu önem arz etmektedir. Blog sayfamı ziyaret ederek bir yorumda bulunmuşsunuz. Çok teşekkür ederim. Yorumunuzdaki profil linkinize tıkladığım da kendimi sizin bu Blogger sayfanızda değil de Google'nin Google Plus sayfasında buldum. Herhalde siz profil olarak Google plus'u tercih etmişsiniz.

    Şimdi aynı sorunu bende yaşıyorum. Hemen hemen tüm Blogger'de blog sayfası açmış kullanıcıların aynı zamanda ikinci bir Google Plus sayfası da var. Bu bağlamda size sorum şöyledir: Siz Blogger'deki sayfanızı mı aktif olarak kullanmak istiyorsunuz? Yoksa Google Plus'taki sayfanızı mı aktif olarak kullanmak istiyorsunuz? Yoksa, henüz daha karar veremediniz de her ikisini böyle müşterek mi kullanacaksınız?

    Ben, her zaman Blogger'i tercih ediyor ve profil adresim olarak da Blogger profilimi kullanıyorum. Benim sayfama gelmek isteyen ya da ziyaret etmek isteyen, Google Plus'daki sayfama gidemez sanıyorum. İşte bunun teyidi için de bu yorumu yazmak zorunda kaldım. Siz benim sayfama gelmek istediğiniz de doğrudan Blogger'deki sayfama ulaşıyorsunuz değil mi? Goole'nin Plus'daki sayfama gitmiyorsunuz. Çünkü ben öyle ayarlamıştım. Ama ne derece doğru ayarladım, onu ancak sizin gibi sayfamı ziyaret edenler teyit edecekler. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim. Başınızı ağrıttıysam da özür dilerim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuya değindiğiniz için teşekkür ederim gerçekten. Dediğiniz gibi ben de kendiminkini bilmiyordum. Teyit edilmiş oldu. Düzelteceğim istediğim şekilde hemen :)

      Sil
  13. hoşgeldin :) geçmiş olsunn :)

    YanıtlaSil
  14. Yazıyı sabah okumama rağmen şimdi yazabiliyorum sana :) Sınavların bitince rahat nefes almışsındır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun sorun değil. Evet üstümden bir yük kalktı resmen :)

      Sil
  15. Sınavlar bitti, aramıza döndün yani;)

    YanıtlaSil